Corona

We hebben al een tijdje niets meer van ons laten horen op deze weblog. De reden moge duidelijk zijn: Corona, we zijn sinds 10 maart j.l. als koor niet meer bij elkaar geweest. Alle koren in Nederland, en dus ook het Grouster Koar moest toen per direct alle repetities en concerten annuleren.

Achter de schermen zoekt het Bestuur van ons koor naar mogelijkheden om per september en nieuwe start te maken, maar dat is nog niet zo simpel. De 1,5 meter maatschappij maakt dat we in onze vaste repetitie ruimte maximaal 20 – 25 koorleden kunnen herbergen, wellicht kunnen we dan in kleinere groepen gaan repeteren, maar de vraag blijft of dit veilig genoeg is.

Een andere en veilige mogelijkheid is om via ZOOM te gaan repeteren. Dit zou bijvoorbeeld kunnen in groepen van 30 koorleden onder leiding van onze dirigent Hans Algra. Dit blijkt bij andere koren goed te werken, dus overwegen we serieus om met dit systeem aan de slag te gaan.

Samengevat komt het er op neer dat er nog veel onzeker is, maar dat ons Bestuur in augustus tot een besluit zal komen hoe nu verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *