Grou Bloeit

Van 3 tot 9 juni staat Grou in het teken van Grou Bloeit. Diverse verenigingen zullen in deze week allerlei activiteiten organiseren. De thema’s zijn Cultuur, Natuur, Sport, Klimaat et cetera. Ook het Mingd Koar Grou doet mee aan Grou Bloeit en wel op dinsdagavond 4 juni in de Doopsgezinde Kerk met een “mini-scratch. Meer info en opgave voor deelname klik hier

Vivaldi, Gloria! Een bekende titel, kan binnenkort ook door jou gezongen worden tijdens deze mini-scratch. Samen oefenen van delen hieruit. En wat is er mooier dan dit dezelfde avond nog uit te voeren voor publiek.

Een goed moment om ons mooie koor te leren kennen.  Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Meld je dan hier aan.

We beginnen om 19:00 uur met instuderen van de muziek. – Waar: In de Doopsgezinde Kerk van Grou.. Om 20:30 uur pauzeren we met wat lekkers bij een bakje koffie of thee. Om 21:00 uur miniconcert van de ingestudeerde muziek en een aantal werken uit het repertoire van het koor.

Publiek voor dit concert is vanaf 20:45 uur van harte welkom.  Aanmelden is hiervoor niet nodig. We sluiten de avond samen af met een hapje en een drankje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *